Boekhandel Douwes Den Haag

De intelligente, datagedreven organisatie

Handboek voor Artificial Intelligence, BI & Data Science

Daan van Beek

De intelligente, datagedreven organisatie

De intelligente, datagedreven organisatie

Handboek voor Artificial Intelligence, BI & Data Science

De intelligente, datagedreven organisatie

 

Het unieke boek is bedoeld voor eenieder die meer rendement wil halen uit BI, (big) data, artificial intelligence, data science en machine learning (ML) modellen.


Tijdelijk niet leverbaar

€ 49,00

Bezorgen: Zodra weer op voorraad


Beschrijving De intelligente, datagedreven organisatie

Intelligente organisaties groeien, bloeien en overleven door sensitief, slim en datagedreven beslissingen te nemen. De intelligente organisatie (I/O) verwerkt (big) data razendsnel tot waardevolle informatie en kennis. Ze herkent tijdig opvallende patronen en ontwikkelt “1 miljoen euro inzichten”. Algoritmes en machine learning-modellen verbeteren en versnellen beslissingen. Op alle niveaus en over de hele linie.

Dit unieke handboek voor Artificial Intelligence, BI en Data Science reikt je een compleet recept aan om jouw organisatie in 10 stappen datagedreven te maken. Hoe ga je een AI-first strategie implementeren? En hoe bouw je een robuuste data-infrastructuur? Aan de hand van honderden voorbeelden, tips en illustraties kun je direct aan de slag. Met een “simpel” rapport, een cool dashboard of een complex neuraal netwerk.

Binnen een I/O geven klantgerichte, flexibele teams de klant uiteindelijk het roer in handen. Via portals & apps krijgt hij toegang tot relevante data uit de backoffice. De slagkracht van de totale organisatie groeit enorm. Niet alleen managers beslissen voortaan, iedereen mag meesturen. Maar slimme algoritmes gaan het verschil maken. Wereldwijd omarmen inmiddels tienduizenden organisaties het I/O-concept.


ISBN
9789082809121
Pagina's
432
Verschenen
NUR
980
Druk
7
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Passionned Publishers