Boekhandel Douwes Den Haag

Brandend Lijf

Brandend Lijf

Paul Clayton

Brandend Lijf

Brandend Lijf

Brandend Lijf

Brandend Lijf

 

Brandend lijf Hoe chronische ontsteking ons ziek maakt en jijzelf dit vuur kunt doven Dankzij onderzoek weten we dat laaggradige chronische ontstekingen de bron vormen van bijna alle verouderingsziekten.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 24,99

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Brandend Lijf

Brandend lijf
Hoe chronische ontsteking ons ziek maakt en jijzelf dit vuur kunt doven

Dankzij onderzoek weten we dat laaggradige chronische ontstekingen de bron vormen van bijna alle verouderingsziekten. Toch wordt deze kennis nog veel te weinig toegepast, vindt Dr. Paul Clayton. Veel artsen vertrouwen eerder op synthetische medicijnen die de symptomen bestrijden, dan op een grondigere aanpak die tot de bron gaat.
In dit boek laat Dr. Paul Clayton zien dat verkeerde voeding en een ongezonde levensstijl een onbalans veroorzaken in het lichaam, die aan de basis ligt van deze chronische ontstekingen en daarmee van alle welvaartsziekten. Maar hij toont ook aan hoe mensen hier zelf grote invloed op kunnen uitoefenen.
DEEL 1 — In het eerste deel beschrijft Clayton hoe iedereen die gezond oud wil worden in een aantal stappen voeding en levensstijl kan aanpassen om snel en effectief ontstekingen tegen te gaan.
DEEL 2 — In het tweede deel biedt hij gezondheidsprofessionals en andere geïnteresseerden een uit gebreide update van de recente weten schappelijke ontwikkelingen op het gebied van voeding en gezondheid.

DR. PAUL CLAYTON is Science Fellow bij het Institute of Food, Brain and Behaviour in Oxford. Hij is al 45 jaar geobsedeerd door de farmacologie van voeding en voedingsderivaten, maar kan nog steeds genieten van een goede maaltijd.


ISBN
9789082842302
Pagina's
240
Verschenen
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mem-Brein

Gezondheid en geneeskunde
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren