Boekhandel Douwes Den Haag

A glimpse into...

A glimpse into Amsterdam

A glimpse into Amsterdam

Renée Frinking & Elsa Dray-Farges & Linda Loenen

A glimpse into Amsterdam

A glimpse into...

A glimpse into Amsterdam

A glimpse into Amsterdam

A glimpse into...: A glimpse into Amsterdam

 

In 'A glimpse into…' *kijk je binnen* in Amsterdam, mijn stad. Je kijkt binnen in 12 mooie, inspirerende, stoere huizen gefotografeerd door Renée Frinking. Deze huizen staan in 12 verschillende buurten van de stad.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 27,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving A glimpse into...: A glimpse into Amsterdam

In 'A glimpse into…' *kijk je binnen* in Amsterdam, mijn stad.

Je kijkt binnen in 12 mooie, inspirerende, stoere huizen gefotografeerd door Renée Frinking. Deze huizen staan in 12 verschillende buurten van de stad. Van een authentiek grachtenpand tot een zelfontworpen huis in Amsterdam-Noord.

Niet alleen kijk je binnen in de huizen van deze verschillende mensen, maar ook in hun Amsterdam. Hun buurt, hun favoriete winkel of restaurant en hun manier van leven in de stad, alle geheimen hebben ze prijsgegeven. Geïnspireerd door hun verhalen ben ik de buurten gaan onderzoeken. Hieruit is een zeer uitgebreide *cityguide* ontstaan, ondersteund door plattegronden en mooie tekeningen van de stad. Ik neem je mee van noord naar zuid en van oost naar west, want Amsterdam is veel groter dan alleen het oude centrum.

Zo is het een boek geworden voor interieur liefhebbers, maar ook een bijbel voor Amsterdam fans en voor de vele toeristen.

Mijn Amsterdam is veel groter geworden...

Linda Loenen


ISBN
9789082877106
Pagina's
240
Verschenen
Serie
A glimpse into...
NUR
0
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
LiLo