Boekhandel Douwes Den Haag

Het Griezelcircus

B.J.W. ten Cate

Het Griezelcircus

Het Griezelcircus

Het Griezelcircus

 

Een boek vol griezels, gevaren en geheimen. Ga mee op avontuur met Bram en Saar, en lees alles over de griezelige acts van Het Griezelcircus die je op het puntje van je stoel doen zitten.


Niet leverbaar

€ 17,50


Beschrijving Het Griezelcircus

Het Griezelcircus is in het dorp en iedereen heeft het erover. Een voorstelling vol spanning, sensatie en spektakel. Het belooft een avond te worden met griezelige acts waarvan je op het puntje van je stoel gaat zitten.
Maar wanneer op de dag van de voorstelling plotseling Brams hond is verdwenen en ook Saars vader wordt vermist zet het tweetal vraagtekens bij de komst van Het Griezelcircus en besluiten ze op onderzoek uit te gaan. Tijdens hun zoektocht komen ze erachter dat niets is wat het lijkt en dat er meer op het spel staat dan ze ooit hadden kunnen denken.
Daarbij hebben de artiesten van het circus allemaal hun eigen verhaal te vertellen waarbij de hoofdstalmeester de avond op een bijzondere wijze aan elkaar praat.

Wat is er toch aan de hand met Het Griezelcircus? Waar is Brams hond gebleven? En wie weet wat er met Saars vader is gebeurd? Het wordt een avontuur vol gevaar, griezels en geheimen waarvan Bram en Saar niet zeker weten of ze het ooit nog kunnen navertellen.


ISBN
9789082886207
Pagina's
245
Verschenen
NUR
280
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
De Kleine Rebel

Fictie kinder- en jeugdboeken
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren