Boekhandel Douwes Den Haag

Cutapple

Andy Van Gestelen & Arnold Hovart

Cutapple

Cutapple

Cutapple

 

Cutapple kent het concept liefde. Het kruipt door zijn aderen. Hij is dé expert. Zo staat het op zijn master diploma, 'magna cum laude'. Hij is de man die altijd raad weet, als het liefdeskalf in menig relatie al half verdronken is.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 19,95

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Cutapple

Cutapple kent het concept liefde. Het kruipt door zijn aderen. Hij is dé expert. Zo staat het op zijn master diploma, 'magna cum laude'. Hij is de man die altijd raad weet, als het liefdeskalf in menig relatie al half verdronken is. Soms komt hij met een oplossing op de schoolse manier maar hij durft ook extreem 'out of the box' te denken. Hij is een meer dan succesvol relatie- en sekstherapeut.

Alleen... op privé vlak schijnt het hem maar niet te lukken om het geluk van de liefde te vinden. In zijn angst om gekwetst te worden, sluit hij zich af voor zijn liefhebbende medemens. Hij heeft reeds veel te veel miserie op zijn sofa gehad.

Enkel zijn onderdanige, veel jongere en bovendien bloedmooie huisgenote, Moonflower, kan enigszins doordringen tot zijn vesting der kwetsbaarheid.

En dan kruist Saartje, Cutapple's pad en ook Elsje, vooral Elsje dan, de nieuwe buurvrouw. Zij heeft een behoorlijke impact op hem. Elsje sloopt zijn inderhaast opgetrokken muren en beroert dat wat hij tot dan toe in de diepste krochten van zijn ziel heeft weggestopt.

Zal Cutapple van de ware liefde kunnen proeven of blijft hij als een gekwetst vogeltje achter in oneindige eenzaamheid?
Zal hij, als de ware liefde zich uiteindelijk aanbiedt, deze überhaupt herkennen of is hij er, met het verstrijken der tijd, stekeblind voor geworden?


ISBN
9789082886405
Pagina's
296
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Crokaerts

Literatuur
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren