Boekhandel Douwes Den Haag

Jouw Gids naar Geluk

Zeven stappen op de weg van geluk

Studio Cremers & Eva Kruijs

Jouw Gids naar Geluk

Jouw Gids naar Geluk

Zeven stappen op de weg van geluk

Jouw Gids naar Geluk

 

Jouw Gids naar Geluk is het boek over geluk voor iedereen. Lees over zeven stappen die je geluksgevoel beïnvloeden en leer alle tips van de auteur direct toe te passen in je eigen leven.


Niet leverbaar

€ 22,50

Niet leverbaar


Beschrijving Jouw Gids naar Geluk

Iedereen streeft ernaar: gelukkig zijn. Maar wat is het eigenlijk, geluk? Wat zijn de ingrediënten voor een gelukkig leven? En wat kun je zelf doen om je gelukkiger te voelen?

Schrijfster Eva Kruijs ging op zoek naar antwoorden. Verschillende persoonlijke ontwikkeltrajecten, opleidingen en een behoorlijke scheut levenservaring gaven haar wat ze zocht, waardoor ze nu zelf een dynamisch en gelukkig leven leidt. Haar kennis en ervaring heeft ze gebundeld in deze gids, een praktisch en nuchter boek boordevol persoonlijke anekdotes en direct toepasbare tips voor jou. Zodat ook jij zo’n dynamisch en gelukkig leven kunt leiden.

Jouw Gids naar Geluk is een luchtig en overzichtelijk naslagwerk over lichamelijke gezondheid, mindset, relaties, zingeving, overvloed, omgaan met gebeurtenissen waar je niet voor kiest en het volgen van je hart. Lees over nature quests, powerposes, mini-Ikigai, rijkdom zonder geld, cadeautjes uitpakken en echt zijn. En ontdek dat geluk er eigenlijk altijd is.


ISBN
9789082920109
Pagina's
272
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Eva Kruijs - Bij Eva

Psychologie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren