Boekhandel Douwes Den Haag

Reisdagboeken

Geen Strand

Dagboek van reizen door IJsland in 1996 en 1998, en El Hierro in 1996

Arthur Eger

Geen Strand

Reisdagboeken

Geen Strand

Dagboek van reizen door IJsland in 1996 en 1998, en El Hierro in 1996

Reisdagboeken: Geen Strand

 

In dit rijk geïllustreerde boek over IJsland en El Hierro beschrijft Arthur Eger zijn ervaringen over drie reizen. Lees hoe ze in IJsland in een 4WD door rivieren rijden – en vast komen te zitten, – hoe ze in een Cessna over IJsland vliegen en hij van de verkeerstoren de op- dracht krijgt te wachten met opstijgen tot de jonge eendjes van de landingsbaan zijn, hoe je trollen kunt herkennen, en over de georganiseerde bustocht die ze er maken: “We hebben vandaag een georganiseerde bustocht gemaakt.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 16,75

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Reisdagboeken: Geen Strand

In dit rijk geïllustreerde boek over IJsland en El Hierro beschrijft Arthur Eger zijn ervaringen over drie reizen. Lees hoe ze in IJsland in een 4WD door rivieren rijden – en vast komen te zitten, – hoe ze in een Cessna over IJsland vliegen en hij van de verkeerstoren de op- dracht krijgt te wachten met opstijgen tot de jonge eendjes van de landingsbaan zijn, hoe je trollen kunt herkennen, en over de georganiseerde bustocht die ze er maken:

“We hebben vandaag een georganiseerde bustocht gemaakt. Onze gids/chauffeur gelooft in trollen en elfen, wijst ons de achteringang van de hel, heeft het over vulkanen van het Hawaii-type (die spuwen lava) en het Stromboli-type (die braken as en stenen), dus als hij ons omstandig begint uit te leggen dat de Franse revolutie het gevolg is van de uitbarsting van de spleetvulkaan Lakagígar, geloven wij hem direct.”

Op El Hierro is niets te beleven, en volgens Arthur moet dat vooral zo blijven.


ISBN
9789082938722
Pagina's
142
Verschenen
Serie
Reisdagboeken
NUR
508
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Blauw Zand, Uitgeverij

Reisverhalen
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren