Boekhandel Douwes Den Haag

Rustiek Kamperen in Frankrijk

Bert Loorbach

Rustiek Kamperen in Frankrijk

Rustiek Kamperen in Frankrijk

Rustiek Kamperen in Frankrijk

 

Rustiek Kamperen heeft in de afgelopen 20 jaar een grote schare liefhebbers van natuurlijk en kleinschalig kamperen opgebouwd. Met deze splinternieuwe gids, nu in kleur, heb je de beste selectie van rustieke campings in Frankrijk bij de hand.


Leverbaar

€ 18,95

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Opsturen: levertijd 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving Rustiek Kamperen in Frankrijk

Rustiek Kamperen heeft in de afgelopen 20 jaar een grote schare liefhebbers van natuurlijk en kleinschalig kamperen opgebouwd. Met deze splinternieuwe gids, nu in kleur, heb je de beste selectie van rustieke campings in Frankrijk bij de hand. De prachtige en veelzijdige natuur gecombineerd met de rijke cultuur, het lekkere eten en het goede klimaat maakt dit land tot een perfect kampeerland. Van de witte krijtrotsen in het noorden tot de lavendelvelden in de Provence en van de bergweiden in de Alpen tot de wijnvelden in de Bordeaux, overal is wel een prachtig gelegen, natuurlijk terrein gevonden. Hiertussen zitten weer veel nieuwe campings. Hierbij is gebruik gemaakt van duidelijke selectiecriteria met de nadruk op: rust, ruimte, omgeving, ontvangst, kleinschaligheid en sfeer. Geen camping is gelijk aan de andere. Je zult piepkleine eenvoudige campings aantreffen, prachtige natuurcampings en soms verrassend comfortabele terreinen.
Wat deze 200 campings allemaal gemeen hebben, is de omschrijving rustiek: ver van de drukte, de massaliteit en de onpersoonlijkheid.


ISBN
9789082955040
Pagina's
272
Verschenen
NUR
503
Druk
10
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Bert Loorbach Uitgeverij