Boekhandel Douwes Den Haag

REiSREPORT reisgids magazines

Costa Rica

Het luxe Costa Rica reisgids magazine boordevol reisverhalen, bezienswaardigheden en handige tips

Marlou Jacobs & Godfried van Loo

Costa Rica

REiSREPORT reisgids magazines

Costa Rica

Het luxe Costa Rica reisgids magazine boordevol reisverhalen, bezienswaardigheden en handige tips

REiSREPORT reisgids magazines: Costa Rica

 

Het bijzondere reisgids magazine voor wie naar Costa Rica reist. Vol voorbereidingstips, bezienswaardigheden, reportages van bewoners en reisverhalen over cultuur en natuur. Met gratis mobiele app.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 17,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving REiSREPORT reisgids magazines: Costa Rica

Het Costa Rica reisgids magazine is speciaal gemaakt voor de geïnteresseerde Costa Rica reiziger. De reiziger die meer wil weten over cultuur, natuur, geschiedenis en mensen en voor wie de reis al ver vóór vertrek begint met inhoudelijke voorbereidingen. Een luxe uitgave van het Nederlandse reisplatform REiSREPORT dat zowel los als in combinatie met de REiSREPORT app, een praktische en inhoudelijke voorbereiding op je reis biedt. Een introductie video van dit magazine is tevens te vinden op reisreport.nl .

Costa Rica is een geliefde bestemming voor strandliefhebbers maar wordt bovenal bezocht om de prachtige natuur. Vanzelfsprekend komen dan ook de vele uiterst groene nationale parken veelvuldig aan bod in deze luxe uitgave. De bijzondere dieren, schitterende vogels en vulkanische activiteiten worden uitvoerig behandeld, voorzien van meeslepende fotografie. Zowel vanuit het perspectief van reizigers en vogelaars maar ook in verhalen van bewoners.

Het Costa Rica reisgids magazine bladert als een magazine maar is net zo goed te ervaren als een natuurboek, een Costa Rica reisgids, reisverhalenbundel, fotoboek... Een luxe uitgave die je op weg helpt om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je onvergetelijke reis naar Costa Rica.

Bovendien stopt het niet bij de laatste bladzijde. Met de gratis app voor mobiel of tablet, vind je tal van bijzondere extra's. Een interactieve routekaart, video's, Costa Rica reizigers community tot zelfs 360 graden video tours voor VR brillen.

Een onmisbaar reismagazine om goed in de stemming te komen voor je reis naar Costa Rica, of natuurlijk om cadeau te geven. Om het magazine tot leven te zien komen, is er een introductie video te vinden op de website reisreport . nl evenals andere reisgidsen uit deze serie.


ISBN
9789082974560
Pagina's
108
Verschenen
Serie
REiSREPORT reisgids magazines
NUR
514
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
REiSREPORT