Boekhandel Douwes Den Haag

Vanuit de ziel bekeken

Volgens de Leringen van Ascended Masters

Mirabo & Birgitte Bosch

Vanuit de ziel bekeken

Vanuit de ziel bekeken

Volgens de Leringen van Ascended Masters

Vanuit de ziel bekeken

 

Vanuit de ziel bekeken volgens de Leringen van Ascended Masters Birgitte M.P. Bosch is geboren met het telepathisch contact. Zij groeide op met wie zij haar Hemelse Vrienden noemde, de Ascended Masters Jozef Van Arimathea en Clara.


Direct te downloaden

€ 9,99


Beschrijving Vanuit de ziel bekeken

Vanuit de ziel bekeken
volgens de Leringen van Ascended Masters

Birgitte M.P. Bosch is geboren met het telepathisch contact. Zij groeide op met wie zij haar Hemelse Vrienden noemde, de Ascended Masters Jozef Van Arimathea en Clara. Birgitte was ongeveer 25 jaar, toen zij tot het besef kwam dat haar Hemelse Vrienden Ascended Masters zijn. Vanaf dat moment meldden zich al snel verscheidene Ascended Masters met de vraag om zowel Persoonlijke als Algemene Boodschappen door te geven. Voor Birgitte begon een boeiende reis in haar eigen leven door de verbondenheid met de wonderbaarlijke wereld van vele Hemelse Vrienden en mensen die ze op haar pad ontmoette.

In dit boek neemt Birgitte u mee op reis door de Leringen die zij van Ascended Masters mocht ontvangen betreffende de ziel. Want de ziel wordt zoveel bezongen en beschreven. Maar wie of wat is dat fantastisch zielenwezen? Ook wordt u mee op reis genomen door de zeven zielenstralen en wordt de eigenheid per straal beschreven. Daarbij zijn er mooie oefeningen en tips om de eigen ziel beter te leren kennen en ervaren.

Ook maakt u kennis met Ascended Masters; wie Zij zijn en waren. En er staan Algemene Boodschappen in van alle Ascended Masters van wie Birgitte Boodschappen mag doorgeven. Aan de hand van deze Leringen wordt duidelijk wie en hoe fantastisch onze ziel is. Waar we als mens vandaan komen en waar we naar huis terug keren.

B.M.P. Bosch mag telepathisch Boodschappen ontvangen en doorgeven van de Verheven Lichmeesters: Jozef Van Arimathea, Clara, Pallas Athena, El Morya, Kuthumi, Paul de Venetiaan, Serapis Bey, Jesus, Maria Magdalena, Maria, Saint Germain en Quan Yin. Aartsengel Raphaël, Lady Venus en Lord Sanat Kumara.


ISBN
9789083001500
Pagina's
236
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekengilde

Esoterie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren