Boekhandel Douwes Den Haag

Zuidwest-Frankrijk

Dordogne, Lot, Gers & Gironde

Ruud Couwenhoven

Zuidwest-Frankrijk

Zuidwest-Frankrijk

Dordogne, Lot, Gers & Gironde

Zuidwest-Frankrijk

 

Frankrijkkenner Ruud Couwenhoven neemt de lezer mee op een onvergetelijke reis door de Morvan, Dordogne, Lot, Gers en Gironde. Inclusief tips van locals, speciale website, gps-routes en luisterboek.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 21,50

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Zuidwest-Frankrijk

Wat zijn de charmes van Zuidwest-Frankrijk? Het antwoord wordt in dit boek van Frankrijkkenner Ruud Couwenhoven gegeven. Opnieuw verrast hij zijn lezers met een unieke roadtrip die deze keer door het zuidwesten van Frankrijk gaat. Op een luchtige wijze beschrijft hij zijn ervaringen in de Dordogne, Lot, Gers en Gironde en ontdek je een reis vol verrassingen en inspiratie.

IN DIT BOEK LEES JE OOK OVER
- een relaxte route dwars door de Morvan naar het zuidwesten;
- roadtrips om ter plekke nog meer te zien en te genieten;
- bijzondere routes voor fietsers en e-bikers;
- tips van locals om lekker te eten en wijn te proeven;
- de gezelligste markten en wanneer ze plaatsvinden.

INCLUSIEF WEBSITE, GPS-ROUTES EN LUISTERBOEK Dit boek is inclusief website met extra tips, routekaarten en te downloaden gps-routes van de roadtrips en fietstochten. In een bijzonder luisterboek neemt Ruud je mee op reis en kom je helemaal in de sfeer van Zuidwest-Frankrijk.

Ruud Couwenhoven is altijd op zoek naar verhalen voor zijn boeken, podcasts en de website frankrijkbinnendoor.nl. Zijn eerste boek, Frankrijk Binnendoor, ontdek het an- dere Frankrijk, is al jaren het bestverkochte reisboek over Frankrijk.


ISBN
9789083010632
Pagina's
192
Verschenen
NUR
512
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
eRCeeMedia B.V.

Reisgidsen Europa