Boekhandel Douwes Den Haag

De Tijdmachine van oom Boaz (deel 2)

Marloes Jedidja Aben

De Tijdmachine van oom Boaz (deel 2)

De Tijdmachine van oom Boaz (deel 2)

De Tijdmachine van oom Boaz (deel 2)

 

Oom Boaz gaat opnieuw op reis in zijn tijdmachine. Zijn nichtje Jasmijn en neefje Wouter mogen weer mee. Ze gaan terug in de tijd om een bezoek te brengen aan meneer Abraham, die een bijzondere belofte kreeg van God.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 13,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving De Tijdmachine van oom Boaz (deel 2)

Oom Boaz gaat opnieuw op reis in zijn tijdmachine. Zijn nichtje Jasmijn en neefje Wouter mogen weer mee. Ze gaan terug in de tijd om een bezoek te brengen aan meneer Abraham, die een bijzondere belofte kreeg van God. Wouter en Jasmijn beleven weer allerlei leuke avonturen.

Oom Boaz, Jasmijn en Wouter beleven allerlei avonturen en luisteren naar de prachtige verhalen van meneer Abraham. Ga je mee op reis?
De tijdmachine van Oom Boaz is een serie leesboeken voor kinderen vanaf 7 jaar. Al lezend worden kinderen meegenomen in de Bijbel en het evangelie van de Here Jezus en het geweldige plan dat God heeft. Met leuke illustraties van Arjen Niezen en Lilian Alkema.


ISBN
9789083117300
Pagina's
144
Verschenen
NUR
200
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Triple Boeken