Boekhandel Douwes Den Haag

Mijn lichaam, jouw geheimen

Traumasporen en herstel

Lucia Osborne-Crowley

Mijn lichaam, jouw geheimen

Mijn lichaam, jouw geheimen

Traumasporen en herstel

Mijn lichaam, jouw geheimen

 

In Mijn lichaam, jouw geheimen beschrijft journalist en auteur Lucia Osborne-Crowley wat de invloed van trauma is op ons lichaam, op onze relatie met seks, en op de mate waarin we ons met anderen durven verbinden.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 25,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Mijn lichaam, jouw geheimen

In Mijn lichaam, jouw geheimen beschrijft journalist en auteur Lucia Osborne-Crowley wat de invloed van trauma is op ons lichaam, op onze relatie met seks, en op de mate waarin we ons met anderen durven verbinden. Ze doet dat niet alleen aan de hand van haar eigen ervaringen – waaronder een verkrachting in haar tienertijd – maar deelt ook de aangrijpende verhalen van tientallen vrouwen en transpersonen van over de hele wereld. Meer nog dan getuigenissen over wreedheid en onverdraagzaamheid zijn dit verhalen over moed, kracht en het overwinnen van schaamte.

Dat trauma-ervaringen een fysiek, tastbaar effect hebben op het lichaam, maakt deze elegant geschreven combinatie van memoires, academisch proza en journalistiek meer dan duidelijk. Mijn lichaam, jouw geheimen is een meeslepend, onverschrokken en compassievol werk, waarmee Lucia Osborne-Crowley opnieuw bewijst dat ze een belangrijke intersectionele feministische denker is met een urgente boodschap.


ISBN
9789083131610
Pagina's
300
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
uitgeverij HetMoet

Psychologie