Boekhandel Douwes Den Haag

Thuis

een bloemlezing over verbondenheid

Kees 't Hart & Matthijs van Boxsel & Lieve Joris & Hélène Gelens & Hagar Peeters & Maria van Daalen & Aleid Truijens & Christiaan Weijts & Jannah Loontjens & Atte Jongstra & Tommy Wieringa & Henk van der Waal & Marcel Möring

Thuis

Thuis

een bloemlezing over verbondenheid

Thuis

 

Speciaal voor het 50-jarig bestaan van NIAS hebben dertien voormalige writers-in-residence geschreven over verbondenheid. Het resultaat is een gevarieerde inhoud van een boek over het thuisgevoel.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 20,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Thuis

In deze bloemlezing nemen dertien bijzondere Nederlandse en Vlaamse schrijvers het gevoel van verbondenheid en thuis te zijn eens kritisch onder de loep. In een rijke verzameling persoonlijke verhalen, gedichten, sonnetten en essays, speciaal voor deze bundel geschreven, slagen zij er samen in de vele tegenstrijdigheden van 'thuis' weer te geven. Want waar verbondenheid is, is ook uitsluiting en eenzaamheid; Waar thuisgevoel bestaat, leeft ook het gemis daaraan of het verlangen naar andere plekken, mensen en tijden.

Matthijs van Boxsel, Maria van Daalen Hélène Gelens, Kees 't Hart, Atte jongstra, Lieve Joris, Jannah Loontjens, Marcel Möring, Hagar Peeters, Aleid Truijens, Henk van der Waal en Christiaan Weijts, nemen de lezer mee op een intieme zoektocht die zo oud lijkt te zijn als de mens zelf: de zoektocht naar verbondenheid.

Met een voorwoord van Tommy Wieringa.


ISBN
9789083131641
Pagina's
90
Verschenen
NUR
309
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
uitgeverij HetMoet