Boekhandel Douwes Den Haag

Was het niet Joop

Wielerverhalen uit de Live Slow Ride Fast podcast

Studio Grinta & Stefan Bolt

Was het niet Joop

Was het niet Joop

Wielerverhalen uit de Live Slow Ride Fast podcast

Was het niet Joop

 

De mateloos populaire wielerpodcast Live Slow Ride Fast van oudrenner Laurens ten Dam en Stefan Bolt kent al meer dan honderd afleveringen. De twee levensgenieters zijn toonaangevend als het gaat om koersbeleving in de ruimste zin van het woord.


Nog te verschijnen

€ 22,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Was het niet Joop

De mateloos populaire wielerpodcast Live Slow Ride Fast van oudrenner Laurens ten Dam en Stefan Bolt kent al meer dan honderd afleveringen. De twee levensgenieters zijn toonaangevend als het gaat om koersbeleving in de ruimste zin van het woord. Het gaat bij hun over het goede leven op en naast de fiets. Ze hebben inmiddels een grote schare fans aan zich weten te binden en bouwen met veel energie aan het Live Slow Ride Fast merk.

Omdat wielrennen als het leven is, kun je daar ook heel goed verhalen over vertellen. En dat is precies wat Stefan Bolt doet. Zijn kijk op de koers, en zijn manier om die op papier te zetten, zijn enthousiasmerend en recht vanuit zijn hart. Bolt is insider en outsider tegelijk. In zijn aanstekelijke verhalen neemt hij nu eens de actuele koers onder de loep, dan schrijft hij weer een ode aan een oude kampioen. Uit al zijn verhalen komt eenzelfde licht romantische schrijver naar voren, die leeft naar zijn eigen gekozen motto.

Speciaal voor deze uitgave schreef Laurens ten Dam een voorwoord.


ISBN
9789083173702
Pagina's
192
Verschijnt
NUR
480
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
NBC-Live Slow Ride Fast

Sport en spel