Boekhandel Douwes Den Haag

Het eiland van magie

Waar gedachten realiteit worden...

Jedid-Jah Vellekoop-Bertram & Marike Vellekoop-Bertram

Het eiland van magie

Het eiland van magie

Waar gedachten realiteit worden...

Het eiland van magie

 

Het schrijversduo, Jedid-Jah en Marike, veroverde al duizenden harten van lezers met hun eerdere boeken: ‘De vrouw van magie’ en ‘De kracht van magie’. Door de grotere verandering van de wereld en hoe we daar als mensen op in kunnen spelen, hebben ze besloten om dit verhaal te vertellen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 22,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Het eiland van magie

Het schrijversduo, Jedid-Jah en Marike, veroverde al duizenden harten van lezers met hun eerdere boeken: ‘De vrouw van magie’ en ‘De kracht van magie’.
Door de grotere verandering van de wereld en hoe we daar als mensen op in kunnen spelen, hebben ze besloten om dit verhaal te vertellen.
Waar denken wij als mensen veel aan? En wat voor invloed heeft dat op ons leven?
Dit boek laat je ontdekken wat de kracht van de gedachten inhoudt en welke realiteit dit met zich meebrengt. Alle zeven personages krijgen de kans om zichzelf onder ogen te komen en een leven te krijgen waar ze intens trots op kunnen zijn.
Op het eiland van magie is er geen weg meer terug en kunnen ze dit eiland alleen verlaten als ze volledig zichzelf zijn en hun missie hebben gevonden. Het is een eerbetoon aan de liefde, de magie en alle kansen die we allemaal als mens hebben.
Wensen, dromen en verlangens krijgen een ereplaats en kunnen daardoor uitkomen als de moed aangeboord wordt om volledig jezelf te zijn, jezelf lief te hebben en de magie te verwelkomen.
De kracht van gedachten zit in eenieder van ons verborgen. Leer deze ontdekken en gebruiken voor een leven in MAGIE en onvoorwaardelijke liefde!
Jedid-Jah en Marike nodigen je uit voor een mooie reis op het inspirerende eiland van magie.


ISBN
9789083196183
Pagina's
200
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
REICK academy B.V.

Psychologie