Boekhandel Douwes Den Haag

Ons Feyenoord

Hoe de mooiste club van Nederland opstond uit de dood

Bob Dijkgraaf

Ons Feyenoord

Ons Feyenoord

Hoe de mooiste club van Nederland opstond uit de dood

Ons Feyenoord

 

Een must read voor Feyenoord-supporters. Supporter en schrijver Bob Dijkgraaf verklaart de liefde van het Legioen voor de club, De Kuip en kampioenenmaker Arne Slot.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,99


Beschrijving Ons Feyenoord

‘Waarom ben je voor Feyenoord?’ Het is met afstand de vraag die een Feyenoorder in zijn of haar leven het vaakst heeft moeten beantwoorden. Mensen zijn nog eerder geneigd om je aan een Guantánamo Bay-achtige ondervraging te onderwerpen over je clubvoorkeur dan dat ze naar je naam vragen.

Overal waar je gaat, moet je jezelf als Feyenoorder verantwoorden voor je club. Mensen lijken zich niet voor te kunnen stellen dat iemand vrijwillig supporter is van Feyenoord. Wat is het aan die club dat zoveel mensen er zoveel om geven? Wat zorgt ervoor dat de liefde voor Feyenoord zo fanatiek beleefd wordt? Wat maakt dat uitgerekend deze club zoveel bij mensen los weet te maken? Kortom: wat maakt Feyenoord Feyenoord?

Dit boek geeft voor eens en voor altijd antwoord op die vragen. Het is een spoedcursus Feyenoord voor de mensen die er niets van begrijpen en een feest der herkenning voor de fanatieke Kuip-bezoekers. Daarnaast legt het uit hoe de club na de landstitel in 2017 toch weer in zwaar weer kon belanden én hoe het weer uit de dood wist op te staan.


ISBN
9789083221793
Pagina's
320
Verschenen
NUR
489
Druk
2
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
TWSS

Sportverhalen