Boekhandel Douwes Den Haag

Rustiek Kamperen Italië

Judith Mulder

Rustiek Kamperen Italië

Rustiek Kamperen Italië

Rustiek Kamperen Italië

 

Rustiek Kamperen heeft in de afgelopen 20 jaar een grote schare liefhebbers van natuurlijk en kleinschalig kamperen opgebouwd. Met deze splinternieuwe gids, nu in kleur, heb je de beste selectie van rustieke campings in Italië bij de hand.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 15,95

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Rustiek Kamperen Italië

Rustiek Kamperen heeft in de afgelopen 20 jaar een grote schare liefhebbers van natuurlijk en kleinschalig kamperen opgebouwd. Met deze splinternieuwe gids, nu in kleur, heb je de beste selectie van rustieke campings in Italië bij de hand. Het goede klimaat, de rijke cultuur, het heerlijke eten en de prachtige en veelzijdige natuur zijn uitermate geschikt voor een kampeervakantie. Van de groene Dolomieten tot Apulië en van de Riviera tot de Adriatische zee, overal is wel een prachtig gelegen, natuurlijk terrein gevonden. Hierbij is gebruik gemaakt van duidelijke selectiecriteria met de nadruk op rust, ruimte, omgeving, ontvangst, kleinschaligheid en sfeer. Geen camping is gelijk aan de andere. Je zult piepkleine basale campings aantreffen, prachtige natuurcampings en soms verrassend comfortabele terreinen.
Wat deze 100 campings allemaal gemeen hebben, is de omschrijving rustiek: ver van de drukte, de massaliteit en de onpersoonlijkheid.


ISBN
9789083226279
Pagina's
144
Verschenen
NUR
503
Druk
23
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Bert Loorbach Uitgeverij