Boekhandel Douwes Den Haag

Oma en Saartje op avontuur

Ilse Mulder-Wechseler & Malou de Roy van Zuijdewijn

Oma en Saartje op avontuur

Oma en Saartje op avontuur

Oma en Saartje op avontuur

 

Het is herfst en oma neemt Saartje mee naar het bos. Terwijl ze ontdekken wie daar wonen, raakt ze haar lievelingsknuffel kwijt. Zullen de bosbewoners hen helpen? Maar elfjes bestaan niet, toch? In dit rijk geïllustreerde prentenboek voor jonge kinderen komen fantasie en werkelijkheid bij elkaar.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 16,75

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Oma en Saartje op avontuur

Het is herfst en oma neemt Saartje mee naar het bos. Terwijl ze ontdekken wie daar wonen, raakt ze haar lievelingsknuffel kwijt. Zullen de bosbewoners hen helpen? Maar elfjes bestaan niet, toch?

In dit rijk geïllustreerde prentenboek voor jonge kinderen komen fantasie en werkelijkheid bij elkaar. Jonge en oudere kleuters zullen hun hart ophalen aan wat er te ontdekken is op de prenten en dicht tegen je aankruipen bij de zoektocht naar de knuffel. Het boek brengt een ode aan het hedendaagse herfstbos en vormt een ideale aanleiding om op ontdekkingstocht te gaan naar kabouters en elfjes.

Ilse Mulder-Wechseler (Nieuwegein, 1986) is moeder van twee jonge kinderen en schreef dit boek als ode aan haar eigen moeder, die haar hele leven als juf heeft gewerkt. Het verhaal geeft de bijzondere band weer tussen oma en kleindochter. Oma en Saartje op avontuur is haar eerste prentenboek, waarop nog velen zullen volgen.

Iris Melis (Nieuwegein, 1991) is kleuterjuf en illustrator. Haar werk is kleurrijk, toegankelijk en vol humor. Daarnaast is zij moeder.


ISBN
9789083259116
Pagina's
36
Verschenen
NUR
200
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Open Uitgevers

Kinderen en Jeugd