Boekhandel Douwes Den Haag

Omdenken quotes 1

Berthold Gunster

Omdenken quotes 1

Omdenken quotes 1

Omdenken quotes 1

 

Eindelijk zijn de beste uitspraken over Omdenken gebundeld in een luxe boekje. Om je aan het denken te zetten, te laten lachen of om ervoor te zorgen dat je op een andere manier naar de dingen kijkt.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 9,95

Ophalen: Nu 6 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Omdenken quotes 1

Al ruim 10 jaar inspireert Omdenken miljoenen mensen online met intelligente, grappige en creatieve quotes. Ze zetten je
aan het denken, laten je lachen of zorgen ervoor dat je op een andere manier naar de dingen kijkt.En al jaren krijgt Omdenken de vraag van fans en lezers om die quotes in boekvorm te bundelen. Tijd om daaraan tegemoet te komen. En niet met één boekje, maar met een reeks boekjes, thematisch gerangschikt. Deze eerste uitgave in de serie bevat de meest populaire quotes van de afgelopen jaren. Later volgt de rest van de reeks. Wanneer? Dat is een verrassing, maar sneller dan je denkt. Hou het in de gaten!In dit luxe uitgevoerde boekje vind je de beste omdenkers van de afgelopen jaren. Om af en toe doorheen te bladeren als je merkt dat je brein wel wat omdenken kan gebruiken. Of om cadeau te doen aan iemand die jij wat meer inspiratie en creativiteit gunt.


ISBN
9789083293103
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Omdenken B.V.

Psychologie