Boekhandel Douwes Den Haag

Kroatië reisgids magazine 2023

Kroatië reisgids boordevol hoogtepunten, reisverhalen, slaapplekken, activiteiten, prachtige foto’s en handige tips

Godfried van Loo & Marlou Jacobs

Kroatië reisgids magazine 2023

Kroatië reisgids magazine 2023

Kroatië reisgids boordevol hoogtepunten, reisverhalen, slaapplekken, activiteiten, prachtige foto’s en handige tips

Kroatië reisgids magazine 2023

 

Het onmisbare reisgids magazine voor wie naar Kroatië reist. Bekende en minder bekende plekken, tips, reisverhalen, slaapplekken, natuur, stranden, eilanden en geschiedenis. Incl. gratis mobiele app.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 17,00


Beschrijving Kroatië reisgids magazine 2023

Geschreven door de ervaren reisgidsmakers en bestseller-auteurs van REiSREPORT.In het kort  • Compleet geactualiseerd

  • Voorbeeld reisroutes + gratis mobiele app voor onderweg

  • Hoogtepunten, slaapplekken, reisverhalen, praktische tips en nog veel meer

  • Bekende en onbekende plekken & regio's

  • Mooi cadeau, ook voor jezelfGeactualiseerde populaire reisgids


Start je reis naar Kroatië, met het inhoudelijke reisgids magazine speciaal voor Kroatië reizigers. Compleet geactualiseerd en boordevol voorbereidingstips, uitvoerige reisverhalen en reportages van bekende alsook onbekende plekken. Ontdek de vele stranden, watervallen, rustige en weinige bezochte binnenlanden, fraaie bergdorpjes en indrukwekkende steden. Het hele land en alles wat je moet weten bij elkaar, verrijkt met prachtige foto's.


 

Routes, steden, eilanden, slaapplekken en meer


In dit reisgids magazine nemen we je mee het hele land door. Met behulp van mooie voorbeeld reisroutes en schitterende foto’s. Van het populaire schiereiland Istrië tot het minder bezochte noorden en oosten met prachtige regio’s. Maar natuurlijk ook beroemde steden als Dubrovnik, Zadar, Pula en Zagreb. Tevens maak je kennis met de vele prachtige eilanden zoals Krk, Hvar en Brac. Met suggesties voor mooie slaapplekken, gezellige restaurants en leuke dingen om te doen.


 

Natuur, stranden en eilanden van Kroatië


Met uitvoerige informatie nemen we je mee langs watervallen, stranden, meren, heuvels en bekende en onbekende natuurgebieden. De wereldberoemde Plitvicemeren, het Nationaal Park Krka alsook Brijuni eilanden en zoveel meer. Met praktische tips over parkeergelegenheid, openingstijden en wat er te zien en te beleven is.


 

Reisgids, gratis app en meer


Een luxe uitgave van het Nederlandse reisplatform REiSREPORT dat zowel los als in combinatie met de gratis mobiele app te gebruiken is. Het biedt een praktische en inhoudelijke voorbereiding op je reis. Het Kroatië reisgids magazine bladert als een magazine maar is net zo goed te ervaren als een wandelboek, een Kroatië reisgids, reisverhalenbundel, fotoboek... Een uitgave die je op weg helpt om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je onvergetelijke reis naar Kroatië.


 

Even doorbladeren? Prachtig cadeau!


Wil je er alvast even doorheen bladeren? Een introductie video van dit Kroatië reisgids magazine is te vinden op www . reisreport . nl. Een onmisbaar reisgids magazine om lekker in de stemming te komen en je goed voor te bereiden op je reis naar Kroatië. Een prachtig cadeau, ook voor jezelf.


ISBN
9789083308920
Pagina's
104
Verschenen
NUR
512
Druk
4
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
REiSREPORT

Reisgidsen Europa