Boekhandel Douwes Den Haag

Ik naar de Toekomst

Coen Borgman

Ik naar de Toekomst

Ik naar de Toekomst

Ik naar de Toekomst

 

Schrijf een positieve toekomst met je eigen toekomstboek. Heb je weleens een brief naar je toekomstige zelf geschreven? Of met vrienden voorspeld wie het eerste zou trouwen? Of wie elkaar nog zou zien?


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 13,99


Beschrijving Ik naar de Toekomst

Schrijf een positieve toekomst
met je eigen toekomstboek.

Heb je weleens een brief naar je toekomstige zelf geschreven? Of met vrienden voorspeld wie het eerste zou trouwen? Of wie elkaar nog zou zien? En dit later met veel plezier teruggelezen?
Dit toekomstboek is net zoiets, maar dan – het woord zegt het al – in de vorm van een boek. Je wordt geprikkeld met 24 positieve, grappige en soms diepzinnige vragen over jouw toekomst. Denk aan dromen, doelen, verwachtingen, voorspellingen en meer.

Nadat je de vragen beantwoord hebt, sluit je het boek. Tijdelijk. Want met de QR-code stel je een herinneringsmail in die je laat weten wanneer je het boek weer mag openen. De datum kies je helemaal zelf. Zo kijk je in de toekomst terug op jouw antwoorden van nu en schrijf je een positieve toekomst. Bijzonder toch?

Prikkelende en positieve vragen
De vragen in dit boek zijn bedacht door dichter Else Kemps. In 2016 werd ze de jongste winnares ooit van de prestigieuze Turing Gedichtenwedstrijd en het jaar daarop won ze het NK Poetry Slam. Else stelt je prikkelende en positieve vragen met een originele twist.


ISBN
9789083315201
Pagina's
72
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Books To The Future

Wonen en Lifestyle