Boekhandel Douwes Den Haag

Wij naar de Toekomst

Coen Borgman

Wij naar de Toekomst

Wij naar de Toekomst

Wij naar de Toekomst

 

Maak je relatie futureproof met jullie eigen toekomstboek. Heb je weleens een brief naar je toekomstige zelf geschreven? Of met vrienden voorspeld wie het eerste zou trouwen? Of wie elkaar nog zou zien?


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 13,99


Beschrijving Wij naar de Toekomst

Maak je relatie futureproof
met jullie eigen toekomstboek.

Heb je weleens een brief naar je toekomstige zelf geschreven? Of met vrienden voorspeld wie het eerste zou trouwen? Of wie elkaar nog zou zien? En dit later met veel plezier teruggelezen?

Dit toekomstboek is net zoiets, maar dan – het woord zegt het al – in de vorm van een boek. Jullie worden geprikkeld met 24 positieve, grappige en soms diepzinnige vragen over jullie toekomst als liefdespartners. Denk aan dromen, doelen, verwachtingen, voorspellingen en meer.

Nadat ieder voor zich de vragen beantwoord heeft, sluit je het boek. Tijdelijk. Want met de QR-code stel je een herinneringsmail in die je laat weten wanneer je het boek weer mag openen. De datum kies je helemaal zelf. Zo kijk je in de toekomst terug op jullie antwoorden van nu en maak je jullie relatie volledig futureproof.
Bijzonder toch?

Prikkelende en positieve vragen
De vragen in dit boek zijn bedacht door dichter Else Kemps. In 2016 werd ze de jongste winnares ooit van de prestigieuze Turing Gedichtenwedstrijd en het jaar daarop won ze het NK Poetry Slam. Else stelt je prikkelende en positieve vragen met een originele twist.


ISBN
9789083315263
Pagina's
72
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Books To The Future

Wonen en Lifestyle