Boekhandel Douwes Den Haag

Jij naar de toekomst

Coen Borgman

Jij naar de toekomst

Jij naar de toekomst

Jij naar de toekomst

 

Geef je kind een positieve toekomst met dit toekomstboek. Heb je weleens een brief naar je toekomstige zelf geschreven? Of met vrienden voorspeld wie het eerste zou trouwen? Of wie elkaar nog zou zien?


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 13,99


Beschrijving Jij naar de toekomst

Geef je kind een positieve
toekomst met dit toekomstboek.

Heb je weleens een brief naar je toekomstige zelf geschreven? Of met vrienden voorspeld wie het eerste zou trouwen? Of wie elkaar nog zou zien? En dit later met veel plezier teruggelezen?
Dit toekomstboek is net zoiets, maar dan – het woord zegt het al – in de vorm van een boek. Je kunt je kind laten prikkelen met 24 positieve, grappige en soms diepzinnige vragen over zijn of haar toekomst. Denk aan dromen, doelen, verwachtingen, voorspellingen en meer.

Nadat je kind samen met jou de antwoorden ingevuld heeft, sluit je het boek. Tijdelijk. Want met de QR-code stel je een herinneringsmail in die je laat weten wanneer jullie het boek weer mag openen. De datum kies je helemaal zelf. Zo kijken jij en je kind in de toekomst terug op jullie antwoorden van nu en geef je je kind een positieve kijk op de toekomst. Bijzonder toch?

Prikkelende en positieve vragen
De vragen in dit boek zijn bedacht door dichter Else Kemps. In 2016 werd ze de jongste winnares ooit van de prestigieuze Turing Gedichtenwedstrijd en het jaar daarop won ze het NK Poetry Slam. Else stelt je kind prikkelende en positieve vragen met een originele twist.


ISBN
9789083315294
Pagina's
72
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Books To The Future

Wonen en Lifestyle