Boekhandel Douwes Den Haag

Heel Jezelf, samen met jouw gids voor zelfheling

versie zonder pendel

Muriël Idema

Heel Jezelf, samen met jouw gids voor zelfheling

Heel Jezelf, samen met jouw gids voor zelfheling

versie zonder pendel

Heel Jezelf, samen met jouw gids voor zelfheling

 

Waarom wisten we dit niet eerder? Samen met jouw gids voor zelfheling bereik je binnen een mum van tijd verlichting. Je voelt je krachtig, vrij en raakt vrijwel nooit meer uit balans.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 27,49


Beschrijving Heel Jezelf, samen met jouw gids voor zelfheling

Voel je je soms onzeker of snel uit balans, ben je een pleaser of heb je moeite met het aangeven van je grenzen? Verlang je ernaar om helemaal jezelf te zijn en in je kracht te staan? Dan ben je er misschien wel klaar voor om je op een nieuwe manier persoonlijk te ontwikkelen en écht aan de slag te gaan met datgene waar je steeds opnieuw tegen­aan loopt.

Heel Jezelf leert je in 37 stappen bewust te worden van je complete zelf. Samen met je gids doorloop je een proces van zelfheling. Je zult het contact met je gidsen ervaren alsof je met vrienden praat. Na initiaties kun je boodschappen ontvangen via je spirituele zintuigen. Je gidsen beschikken over een enorme hoeveelheid spirituele intelligentie en helende kracht waardoor jij razendsnel aan de slag kunt gaan met alles wat er voor je is en vooral ook kunt loslaten wat jou niet meer dient. Dit proces van heling is nooit te veel en precies wat jij aankunt.

Wat er onder andere aan bod komt: energiewerk door jouw gids voor zelfheling: initiaties spirituele zintuigen, initiaties derde oog, kruin, hart chakra en causale chakra, traumaheling, kundalini ontwaking, verlichting (lichaam van licht), integratie van de kwaliteit van de elementen, doorknippen van de koorden belast met familiekarma, geestelijk lichaam, akasha kronieken, aartsengelen.

Met dit zelfhulpboek ontwikkel je je op spiritueel niveau en ervaar je hoe het is om je compleet vrij te voelen, je bewustzijn te verruimen, in je kracht te staan en (vrijwel) nooit meer uit balans te raken.


ISBN
9789083431000
Pagina's
172
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Muriël Idema