Boekhandel Douwes Den Haag

Het christelijk geloof in 50 brieven

Gerhard Lohfink

Het christelijk geloof in 50 brieven

Het christelijk geloof in 50 brieven

Het christelijk geloof in 50 brieven

 

De christelijke gemeenschappen in onze westerse wereld worden kleiner en toch neemt tegelijkertijd het aantal mensen toe dat het christelijk geloof beter wil leren kennen. Velen willen weten waar ‘christelijk’ in wezen voor staat.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 25,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Het christelijk geloof in 50 brieven

De christelijke gemeenschappen in onze westerse wereld worden kleiner en toch neemt tegelijkertijd het aantal mensen toe dat het christelijk geloof beter wil leren kennen. Velen willen weten waar ‘christelijk’ in wezen voor staat. Om dat op een vlotte en bevattelijke manier uit te leggen, kiest Gerhard Lohfink voor de briefvorm. Hij schrijft aan een fictief gezin 50 brieven waarin hij de belangrijkste zaken van het geloof aan bod laat komen.

Het geheel is verhelderend voor niet-christenen als introductie in het geloof en ook nuttig voor christenen die op een nieuwe manier willen kijken naar hun geloof.

Gerhard Lohfink (1934) is een rooms-katholiek priester en theoloog en was tot 1986 hoogleraar Nieuwe Testament aan de Universiteit van Tübingen. Nu leeft en werkt hij als theoloog in een apostolische gemeenschap. Eerder verscheen van hem bij Berne Media Niets aan het einde. Over opstanding en eeuwig leven (2017; i.s.m. Averbode).


ISBN
9789085285946
Pagina's
270
Verschenen
NUR
704
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Vrije Uitgevers, De