Boekhandel Douwes Den Haag

Stoken in een goede relatie

Met je partner naar Schotlands whiskydistilleerderijen

Jurgen van Dijk & Ineke Shaw & Jock Shaw

Stoken in een goede relatie

Stoken in een goede relatie

Met je partner naar Schotlands whiskydistilleerderijen

Stoken in een goede relatie

 

U houdt van whisky en bezoekt graag distilleerderijen, meestal met een groep gelijkgestemden. Maar u wilt ook graag met uw partner die het na twee distilleerderijen wel gezien heeft naar Schotland.Leverbaar

€ 19,95

Levertijd: 5 tot 8 werkdagen ( pod )


Beschrijving Stoken in een goede relatie

U houdt van whisky en bezoekt graag distilleerderijen, meestal met een groep gelijkgestemden. Maar u wilt ook graag met uw partner die het na twee distilleerderijen wel gezien heeft naar Schotland. Hoe wordt het dan voor beide partijen een leuke vakantie? Wat is er nog meer te zien en te doen?

Stoken in een goede relatie is een veelzijdig reisboek over Schotland en whisky, deels gebaseerd op de belevenissen en interesses van de schrijvers. Drink er tijdens het lezen uw favoriete dram bij.
U vindt praktische informatie en anekdotes over het land, de taal en de cultuur. Tips voor boeken en websites zodat u alvast in de stemming komt. Iets over de geschiedenis, de muziek, de volksaard, de grootste steden Glasgow en Edinburgh. Ook de relatie tussen Schotland en Nederland komt aan bod. Waarom voelen veel Nederlanders zich zo thuis in Schotland? En heeft een haggis echt maar drie poten?


ISBN
9789087597993
Pagina's
226
Verschenen
NUR
510
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
U2pi BV