Boekhandel Douwes Den Haag

Spaanse wijnen en Portugese wijnen

Rudolf Pierik

Spaanse wijnen en Portugese wijnen

Spaanse wijnen en Portugese wijnen

Spaanse wijnen en Portugese wijnen

 

Prof.Dr.Ir. R.L.M. Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt ook wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouwplantenteelt met als vakspecialisatie 'Plantaardige Cel-, Weefsel en Orgaankweek'.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 15,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Spaanse wijnen en Portugese wijnen

Prof.Dr.Ir. R.L.M. Pierik, emeritus hoogleraar van Wageningen Universiteit en Research Centrum, wordt ook wel de wijnprofessor genoemd. Hij was verbonden aan de Vakgroep Tuinbouwplantenteelt met als vakspecialisatie 'Plantaardige Cel-, Weefsel en Orgaankweek'.
Van zijn hand verschenen sinds 1996 talrijke wijnboeken. In de periode 1999, 2002 en 2003 ontving hij driemaal de Gourmand International Cookbook Award.

Zijn meest recente boeken zijn: Wijngedichten, Wijntechnologie en Biochemie, Wijnhistorie. Bij de uitgever van dit boek verschenen eerder: Wijn, Alcohol en Gezondheid, Wijn in Spreekwoorden, Gezegden en in de Bijbel, Wijnen van Chili en Argentiniƫ, Wijnen van Zuid-Afrika en de Wijnen van Australie en Nieuw Zeeland, Madeira, Port en Sherry en Dessertwijnen en Zuid-franse wijnen.

Spaanse en Portugese wijnen is zijn nieuwste boek.


ISBN
9789087599126
Pagina's
192
Verschenen
NUR
447
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
U2pi BV