Boekhandel Douwes Den Haag

Ontrouw

Tussen hart en verstand

Charlotte Van Looy

Ontrouw

Ontrouw

Tussen hart en verstand

Ontrouw

 

Met 'Ontrouw' daagt Charlotte Van Looy ons uit eerlijker tegen onszelf te zijn, onze seksuele verlangens te omarmen en stil te staan bij de groeimogelijkheden van overspel en onherstelbare littekens.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 21,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Ontrouw

Je kunt rechtstreeks deel uitmaken van een affaire als bedrieger, als bedrogene of als derde persoon. Je kunt onrechtstreeks betrokken zijn bij een affaire als beste vriend(in) van de bedrieger, de bedrogene of de derde persoon. Je kunt opgegroeid zijn met overspelige ouders. Je kunt ouder zijn van een overspelige zoon of dochter.Ontrouw lijkt onontkoombaar. Iedereen wil er liefst zo ver mogelijk van wegblijven, maar niemand slaagt erin om nooit met ontrouw in aanraking te komen. In Ontrouw tracht Charlotte een realistische weergave te bieden van overspelige partners, bedrogen partners en minnaars en minnaressen.Een boek vol kommer en kwel? Nee hoor. Met een voorzichtige dosis humor en een gepast relativeringsvermogen creëert Charlotte een perspectief dat verder reikt dan het simpele verhaal van bedrieger en bedrogene, van dader en slachtoffer. Ze rekent ook af met het cliché van de gevoelloze, gewetenloze minnaar of minnares. Ze interviewde verschillende spelers van liefdesrelaties, beluisterde menig podcast en las meer boeken dan haar literaire brein lief was.Met Ontrouw daagt Charlotte ons uit om eerlijker tegen onszelf te zijn, om onze seksuele verlangens te omarmen en om stil te staan bij zowel positieve als negatieve aspecten van overspel, bij zowel groeimogelijkheden als onherstelbare littekens.


ISBN
9789089248626
Pagina's
216
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Houtekiet

Psychologie