Boekhandel Douwes Den Haag

Fuck(ing) perfect

Inspiratie voor een leven vol zin, ziel en sprankel

Bieke Ilegems

Fuck(ing) perfect

Fuck(ing) perfect

Inspiratie voor een leven vol zin, ziel en sprankel

Fuck(ing) perfect

 

Bieke wil mensen helpen die vast lijken te zitten in hun leven door twijfels en een gebrek aan zelfliefde. Met concrete tips inspireert ze hen om weer zin, ziel en sprankel in het leven te krijgen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 22,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Fuck(ing) perfect

De meeste mensen kennen het wel: onzeker zijn, je niet goed genoeg voelen, angst hebben om te falen, de (zelfopgelegde) druk ervaren om perfect te moeten (of te willen) zijn en alle frustraties die daarmee gepaard gaan… Bieke worstelt er ook mee, maar ze neemt geen genoegen met een kabbelend leven. Ze streeft naar de ultieme expressie van wie ze is, ze wil haar eigen unieke stempel drukken op wat ze onderneemt en leren hoe ze zichzelf liefdevoller kan omarmen. In al haar PERFECTE IMPERFECTIE. Zonder pardon. Daarom graaft ze diep in zichzelf en zoekt ze naar manieren om messy om te zetten in magisch. Dit boek is haar work in progress. Zoals zijzelf.

Bieke wil mensen die vast lijken te zitten in hun leven en voortdurend in rondjes draaien door twijfel, angsten, een gevoel van leegte, minderwaardigheid, lusteloosheid en een gebrek aan zelfliefde helpen. Ze wil hen inspireren met verhalen, ervaringen en concrete tips om weer zin, ziel en sprankel in het leven te krijgen. Zo kunnen ze het beste in zichzelf naar boven halen en hun leven ten volle be-leven. Het leven zoals het is en zoals het kan zijn: FUCK(ING) PERFECT! Messy, maar magisch.


ISBN
9789089249852
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Houtekiet

Wonen en Lifestyle