Boekhandel Douwes Den Haag

Verleid de klant

onweerstaanbaar zakendoen

Daniëlle de Jonge & Ernest Utermark & Rob Snoeijen

Verleid de klant

Verleid de klant

onweerstaanbaar zakendoen

Verleid de klant

 

Wil jij zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk zijn? Kies dan voor verleiding. Klanten laten zich graag beïnvloeden. Het brein speelt daarbij een belangrijke rol. Uit onderzoek blijkt namelijk dat ruim 85% van het koopgedrag onbewust plaatsvindt.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 22,99

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Verleid de klant

Wil jij zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk zijn? Kies dan voor verleiding. Klanten laten zich graag beïnvloeden. Het brein speelt daarbij een belangrijke rol. Uit onderzoek blijkt namelijk dat ruim 85% van het koopgedrag onbewust plaatsvindt. Dat biedt unieke kansen voor jou als ondernemer of (sales)professional. Want wie klanten op de juiste manier weet te verleiden, heeft een ijzersterke overtuigingsstrategie in handen. En daarmee zet je jezelf flink op voorsprong.In Verleid de Klant geven Rob Snoeijen en Daniëlle de Jonge doeltreffende verleidingstechnieken en praktische tips om het koopgedrag van (potentiële) klanten op een positieve manier te beïnvloeden. Omdat verleiden een constant proces is, passeren alle mogelijke verleidingsmomenten de revue. Van een verleidelijke eerste indruk en verleidelijk taalgebruik tot offline en online verleiding. Duidelijk wordt hoe je je zintuigen, gedrag en commerciële vaardigheden optimaal inzet om onweerstaanbaar te zijn voor je klanten. Mogen we je verleiden? Lees dit boek!

Sales-Inspirator Rob Snoeijen is met meer dan 25 jaar ervaring een salesprofessional pur sang. Vanuit zijn initiatief SalesTopics is hij trainer, coach, spreker en ondernemer. Hij schreef eerder de bestsellers Verras de Klant en Knuffel de Klant.Daniëlle de Jonge is commercieel coach en trainer, spreker en ondernemer. Met een praktische, eigentijdse en inspirerende aanpak helpt zij bedrijven om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Zij weet ondernemers en (sales)professionals te prikkelen om zich onderscheidend te profileren en op die manier klanten te werven en te behouden.Na een studie Bedrijfseconomie heeft Daniëlle diverse commerciële functies in de binnen- en buitendienst vervuld. Sinds circa twaalf jaar werkt zij als trainer van commerciële vaardigheden en in 2006 startte zij haar eigen bedrijf: Divario | commerciële communicatie. Met haar team traint en coacht ze ondernemers en professionals, waarbij zowel persoonlijke als schriftelijke communicatie alle aandacht krijgt. De variatie in diensten - van (online)workshops en maatwerktrajecten tot de VIP-dag 'onweerstaanbaar zakendoen' en een intensief vijfmaandenprogramma - zorgt dat er voor iedere vraag een passend antwoord en een passende oplossing is. Daniëlle is bedenker van het concept 'De vijf eigenschappen van zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk zijn'.Wekelijks schrijft Daniëlle praktische artikelen en tips over marketing, sales en acquisitie op haar website commercielecommunicatie.nl en in diverse social media. Artikelen en columns van haar hand zijn tevens te vinden in onder meer Tips & Advies Verkoop en salesonline.nl.LinkedIn: nl.linkedin.com/in/danielledejonge

Twitter: www.twitter.com/danielledejonge

Facebook: www.facebook.com/commercielecommunicatie

YouTube: www.youtube.com/divarioccwww.commercielecommunicatie.nl


ISBN
9789089651471
Pagina's
152
Verschenen
NUR
802
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Van Duuren Management

Marketing
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren