Boekhandel Douwes Den Haag

Trouwe klanten bestaan wel!

maak je klantrelatie disruptieproof

Rob Punselie & Ellen Altenburg

Trouwe klanten bestaan wel!

Trouwe klanten bestaan wel!

maak je klantrelatie disruptieproof

Trouwe klanten bestaan wel!

 

Trouwe klanten zijn niet meer vanzelfsprekend. Hoe trouw is jouw klant eigenlijk als een nieuwe toetreder voor de helft van de prijs levert? Digitalisering en nieuwe businessmodellen maken dat overstappen naar een andere aanbieder heel eenvoudig is.


Niet leverbaar

€ 24,99

Niet leverbaar


Beschrijving Trouwe klanten bestaan wel!

Trouwe klanten zijn niet meer vanzelfsprekend. Hoe trouw is jouw klant eigenlijk als een nieuwe toetreder voor de helft van de prijs levert? Digitalisering en nieuwe businessmodellen maken dat overstappen naar een andere aanbieder heel eenvoudig is. Kernprobleem daarbij is dat veel organisaties zien dat de effectiviteit van hun merk en marketing steeds meer afnemen.

Om zeker te zijn van een duurzame klantrelatie moet je begrijpen wat de behoefte van jouw klant is. Niet door big data te analyseren, maar door vooruit te kijken, 'schaatsen waar de puck naartoe gaat'. Dit boek biedt een unieke methode: een sprint 0 om agile te voorzien in de behoeften van jouw klanten. Het biedt een fundamenteel andere manier om klanten te werven. Je creëert een beslissende strategische voorsprong op de concurrentie. Zo versterk je je klantrelatie. Trouwe klanten bestaan wel!


  • Een ideale 'sprint 0' voor het ontwikkeling van relevante content, nieuwe platforms en geslaagde innovaties.

  • Een must voor product owners, communicatieprofs en marketeers: iedereen die zich afvraagt of het budget wel écht goed besteed wordt.Trefwoorden: Klanten organisaties marketing klantrelatie klantbehoefte sprint o agile Rob Punselie Ellen Altenburg


ISBN
9789089654175
Pagina's
200
Verschenen
NUR
200
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Van Duuren Management

Kinderen en Jeugd