Boekhandel Douwes Den Haag

Het evangelie spiritueel gelezen

Deel 2 Lucas en Johannes

Anselm Grün

Het evangelie spiritueel gelezen

Het evangelie spiritueel gelezen

Deel 2 Lucas en Johannes

Het evangelie spiritueel gelezen

 

Anselm Grün geeft in deze tweedelige serie Het Evangelie spiritueel gelezen een meesterlijke interpretatie van de vier evangeliën, op basis van de actualiteit van de wetenschap en verwoord in een toegankelijke taal.


Nog te verschijnen

€ 28,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Het evangelie spiritueel gelezen

Anselm Grün geeft in deze tweedelige serie Het Evangelie spiritueel gelezen een meesterlijke interpretatie van de vier evangeliën, op basis van de actualiteit van de wetenschap en verwoord in een toegankelijke taal. In dit tweede deel staan de evangelisten Lucas en Johannes centraal, in het eerste deel Matteüs en Marcus.

Grün ontsluit de verhalen over het leven, het sterven en de verrijzenis van Jezus niet alleen exegetisch, maar ook psychologisch en spiritueel. Een aanwinst voor mensen die verdieping en inspiratie zoeken in
de evangeliën en voor degenen die actief zijn in de liturgie.

Het tweede deel sluit af met enkele tips voor individuele bestudering van de evangeliën en enkele handreikingen voor bijbelkringen.

Anselm Grün (1945) is monnik in de benedictijner abdij van Münsterschwarzach. Hij is een alom gewaardeerd zielzorger, schrijver en docent. Van hem verschenen eerder bij Berne Media onder meer Ik blijf
aan je zijde, Een jaar met de woestijnvaders en – ter gelegenheid van zijn 75ste verjaardag – Geluk vinden in kleine dingen.


ISBN
9789089724328
Pagina's
320
Verschijnt
NUR
700
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Abdij Van Berne, Uitgeverij

Geloofsopvoeding