Boekhandel Douwes Den Haag

Couchsurfing in Rusland

Hoe ik Poetin bijna ging begrijpen

Stephan Orth

Couchsurfing in Rusland

Couchsurfing in Rusland

Hoe ik Poetin bijna ging begrijpen

Couchsurfing in Rusland

 

Na het grote succes van het verrassende Couchsurfing in Iran is er nu Rusland ! Van couch tot couch, van gastheer tot gastheer. Oligarchen en aardappeltelers, verroeste Kalashnikovs en ingeblikte komkommers, orthodoxe christenen en hippiedorpen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 20,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Couchsurfing in Rusland

Na het grote succes van het verrassende Couchsurfing in Iran is er nu Rusland ! Van couch tot couch, van gastheer tot gastheer. Oligarchen en aardappeltelers, verroeste Kalashnikovs en ingeblikte komkommers, orthodoxe christenen en hippiedorpen. Stephan Orth, die al meer dan tien jaar couchsurft, gaat op zoek naar het echte Rusland. Het wordt een avontuurlijke reis door een schier onmetelijk land. En zonder nepnieuws en propaganda!

Bestsellerauteur Orth reist van Moskou via Wolgograd naar Grozny in het zuiden, van Yekaterinaburg via Irkoetsk en het Baikalmeer naar Wladiwostok in het uiterste oosten. Tijdens zijn reis beleeft Stephan Orth spannende avonturen en heeft hij verrassende ontmoetingen. Hij krijgt niet alleen te maken met enthousiaste Poetin-fans, dreunende geweerschoten en wodkazuipende macho's, maar ontmoet ook een hartelijk en gastvrij volk, ziet onontdekte attracties en raakt ontroerd door de indrukwekkende landschappen.

Het resultaat is boek dat een gedifferentieerd en persoonlijk beeld van Rusland schetst. Orth reist door een land dat een twijfelachtige comeback maakt als wereldmacht, maar tegelijkertijd ook op alle manieren op zoek is naar zichzelf.

‘Stephan Orth verstaat de kunst landen en volken tot leven te laten komen’
– Westdeutsche Allgemeine Zeitung

‘Spannend, zeer authentiek, menselijk. Een bijzonder uitnodigend reisboek’ – Focus

Freelancer Stephan Orth (1979) werkte als reisredacteur voor Spiegel Online. Al jaren trekt hij couchsurfend over de wereld en ontving tientallen mensen te gast op zijn eigen bank. Zijn reportages werden bekroond met de Columbusprijs. Zijn twee reisboeken werden bestsellers


ISBN
9789089758934
Pagina's
256
Verschenen
NUR
500
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Just Publishers

Reizen algemeen
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren