Boekhandel Douwes Den Haag

Het World Café

De toekomst vormgeven door zinvolle gesprekken

David Isaacs & Carl de Vaal & Juanita Brown

Het World Café

Het World Café

De toekomst vormgeven door zinvolle gesprekken

Het World Café

 

Het World Café De toekomst vormgeven door zinvolle gesprekken Het World Café is een flexibele, effectieve, inspirerende en gemakkelijk te gebruiken aanpak voor een gezamenlijke dialoog rondom een bepaald thema, voor het delen van wederzijdse kennis en om nieuwe kansen te ontdekken.Nog te verschijnen

€ 24,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Het World Café

Het World Café

De toekomst vormgeven door zinvolle gesprekken

Het World Café is een flexibele, effectieve, inspirerende en gemakkelijk te gebruiken aanpak voor een gezamenlijke dialoog rondom een bepaald thema, voor het delen van wederzijdse kennis en om nieuwe kansen te ontdekken.
Het World Café is meer dan een methode of proces, het is een manier van denken en een collectieve creatie, gebaseerd op de filosofie dat mensen de wijsheid en creativiteit in zich dragen om zelfs de meest moeilijke uitdagingen aan te gaan. Door gebruik te maken van een aantal principes, waarbij iedereen betrokken is, vindt op een verbonden manier een echte en diepgaande conversatie plaats.
Dit unieke boek staat vol met verhalen over echte café-dialogen in het bedrijfsleven, onderwijs, overheidsinstellingen en maatschappelijke organisaties vanuit de hele wereld en het laat zien hoe het World Café toe te passen is in elke omgeving of cultuur.
Met zeven basisprincipes biedt het boek praktische tips voor het voeren van 'gesprekken die ertoe doen' in groepen van elke omvang, waardoor zowel persoonlijke relaties als het vermogen van mensen om samen de toekomst vorm te geven, versterkt worden.

Juanita Brown en David Isaacs


ISBN
9789089840165
Pagina's
272
Verschijnt
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Heart Media

Management en Economie