Boekhandel Douwes Den Haag

Escape by Bike

Avontuurlijk fietsen, bikepacking en offroad toeren

Joshua Cunningham

Escape by Bike

Escape by Bike

Avontuurlijk fietsen, bikepacking en offroad toeren

Escape by Bike

 

Avontuurlijk fietsen, toeren, bikepacken, fietsreizen, fietstoerisme, fietskamperen: de lijst met termen die wordt gebruikt voor fietsreizen breidt zich steeds verder uit. Fietsen staat voor een groot gevoel van vrijheid, het ervaren van het ruige leven, het ontmoeten van andere mensen en het verkennen van plekken waar je anders nooit zou komen.In vijf hoofdstukken wordt er aan de hand van prachtige fotografie steeds een ander gebied beschreven: bossen, bergen, woestijnen, de tropen en steden.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 24,99

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Escape by Bike

Avontuurlijk fietsen, toeren, bikepacken, fietsreizen, fietstoerisme, fietskamperen: de lijst met termen die wordt gebruikt voor fietsreizen breidt zich steeds verder uit. Fietsen staat voor een groot gevoel van vrijheid, het ervaren van het ruige leven, het ontmoeten van andere mensen en het verkennen van plekken waar je anders nooit zou komen.
In vijf hoofdstukken wordt er aan de hand van prachtige fotografie steeds een ander gebied beschreven: bossen, bergen, woestijnen, de tropen en steden. Er wordt ingegaan op de uiteenlopende klimaten. Je ontdekt wat je mee moet nemen. Wat heb je nodig om betrekkelijk comfortabel te fietsen, slapen en koken? Hoe navigeer je? Hoe blijf je gezond? En hoe vervoer en onderhoud je je fiets? Escape by Bike helpt je de ultieme fietsreis te kiezen die bij jou past.


ISBN
9789089897671
Pagina's
264
Verschenen
NUR
500
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Terra

Reizen algemeen
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren