Boekhandel Douwes Den Haag

Staycation Guide

22 city trips in Nederland en België

Anne de Buck

Staycation Guide

Staycation Guide

22 city trips in Nederland en België

Staycation Guide

 

Ben jij gek op weekendjes weg? En ben jij tijdens een city trip altijd op zoek naar de leukste hotspots? Dan is dit boek met heel veel inspiratie voor jou een musthave. In STAYCATION neemt travelblogger Anne de Buck je mee naarde leukste steden in Nederland en België voor een weekend escape waarvoor je niet het vliegtuig hoeft te pakken.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 21,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Staycation Guide

Ben jij gek op weekendjes weg? En ben jij tijdens een city trip altijd op zoek naar de leukste hotspots? Dan is dit boek met heel veel inspiratie voor jou een musthave.

In STAYCATION neemt travelblogger Anne de Buck je mee naarde leukste steden in Nederland en België voor een weekend escape waarvoor je niet het vliegtuig hoeft te pakken. Ontdek ruim 600 hotspots om te logeren, shoppen en eten in steden van Breda tot Gent en van Antwerpen tot Groningen. Of ga juist een paar dagen de stad uit om te overnachten in de natuur of aan het water. Deze STAYCATION guide staat boordevol inspiratie voor een vakantie dicht bij huis. Inclusief 36 X bucketlist-tips voor leuke dingen om te doen tijdens een dagje weg!


ISBN
9789089897695
Pagina's
224
Verschenen
NUR
511
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Terra