Boekhandel Douwes Den Haag

Atlas Obscura

Joshua Foer & Ella Morton & Dylan Thures

Atlas Obscura

Atlas Obscura

Atlas Obscura

 

Wereldreizigers, let op! Van de internationale bestseller Atlas Obscura verschijnt in het voorjaar een herziene editie, met 120 extra bestemmingen over de hele wereld, nieuwe wonderen in verafgelegen locaties en nog meer bijzondere plekken om te ervaren!Atlas Obscura dompelt je onder in het onverwachte, het bizarre, het mysterieuze.


Nog te verschijnen

€ 29,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Atlas Obscura

Wereldreizigers, let op! Van de internationale bestseller Atlas Obscura verschijnt in het voorjaar een herziene editie, met 120 extra bestemmingen over de hele wereld, nieuwe wonderen in verafgelegen locaties en nog meer bijzondere plekken om te ervaren!

Atlas Obscura dompelt je onder in het onverwachte, het bizarre, het mysterieuze. Geniet van gloeiwormgrotten in Nieuw-Zeeland, griezel van het slangenfestival in Griekenland, beklim M.C. Escher-achtige trappen in India of bezoek de ruimteschip-architectuur in het hoge noorden van Canada.

Deze uitgave bevat behalve talloze nieuwe foto's ook tien uitgebreide stadsgidsen voor enkele van de populairste citytrip-bestemmingen en een speciale uitvouwbare kaart met beschrijvingen van must-do roadtrips.


ISBN
9789089898302
Pagina's
236
Verschijnt
NUR
500
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Terra

Reizen algemeen
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren