Boekhandel Douwes Den Haag

Natuur aan de muur - Kunst van de natuur

21 historische prenten om in te lijsten

Hans Mulder

Natuur aan de muur - Kunst van de natuur

Natuur aan de muur - Kunst van de natuur

21 historische prenten om in te lijsten

Natuur aan de muur - Kunst van de natuur

 

Met Kunst van de natuur haal je de natuur in huis! Dit boek, het eerste deel in de nieuwe reeks 'Natuur aan de muur', bevat de 21 mooiste natuurhistorische prenten uit De ontdekking van de natuur van Hans Mulder, winnaar van de Jan Wolkers Prijs 2021.


Leverbaar

€ 25,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Opsturen: levertijd 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving Natuur aan de muur - Kunst van de natuur

Met Kunst van de natuur haal je de natuur in huis! Dit boek, het eerste deel in de nieuwe reeks 'Natuur aan de muur', bevat de 21 mooiste natuurhistorische prenten uit De ontdekking van de natuur van Hans Mulder, winnaar van de Jan Wolkers Prijs 2021. De prenten kun je eenvoudig uit het boek halen, om ze vervolgens in te lijsten en aan de muur te hangen. Mulder maakt zelf de selectie en voorziet de door hemzelf geselecteerde illustraties van korte anekdotische en populair-wetenschappelijke teksten over de afgebeelde soort en de bron.

Voor zijn prachtige boek De ontdekking van de natuur ontving Hans Mulder afgelopen jaar de Jan Wolkers Prijs 2021. De jury prees het 'boek dat nog jaren in de kast zal staan als een nieuwe klassieker'. Mulder illustreerde de verhalen uit dit boek met zeldzaam mooie prenten uit de collectie waarvan hij conservator is, de Bibliotheek van het Koninklijk Zoölogisch Genootschap Natura Artis Magistra.


ISBN
9789089899279
Pagina's
48
Verschenen
NUR
410
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Terra

Natuur