Boekhandel Douwes Den Haag

14theroad

Een jaar op wereldreis met de kinderen

Joyce Bennis-Wissink & Bas Wissink

14theroad

14theroad

Een jaar op wereldreis met de kinderen

14theroad

 

Na het zien van een aflevering van ‘Floortje naar het einde van de wereld’ waren Frank en Joyce bijna niet meer te houden. Op 14 juli 2015 gingen zij een jaar op wereldreis met hun kinderen Julie (toen 11 jaar) en Simon (9 jaar).


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 21,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving 14theroad

Enkele voorbeelden van onvergetelijke ervaringen: walvissen en de ‘Big Five’ spotten in Zuid-Afrika, kamperen tussen wilde dieren in Botswana, quadrijden in de Namibwoestijn, judoles in Tokio, helpen op een paardenboerderij in Australië, schapen drijven in Nieuw-Zeeland, orka’s spotten en paardrijden in Patagonië, vicuña’s door een meer zien plonsen in een adembenemend Andes-landschap, slapen in een hangmat in de Pantanal en snorkelen in de helderste jungle-rivier van Brazilië… Tot slot is te lezen hoe het voor ieder was om na terugkomst in Nederland het gewone leven weer op te pakken. Voor wie ook (met kinderen) op wereldreis wil, bevat dit boek praktische tips en lijsten voor de voorbereidingen, bagage, wat handige websites en een uitgebreide financiële routekaart, geschreven door Frank (Financieel Planner).


ISBN
9789090333199
Pagina's
416
Verschenen
NUR
500
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
14theroad.nl

Reizen Algemeen