Boekhandel Douwes Den Haag

Groeiboek voor opvoeders

De stap naar allround ouderschap

Lili Genee-Pirayesh

Groeiboek voor opvoeders

Groeiboek voor opvoeders

De stap naar allround ouderschap

Groeiboek voor opvoeders

 

Je wilt je kind bewust en liefdevol begeleiden bij het opgroeien. Een solide basis creëren voor het welzijn van je kind, jezelf en je gezin. Dat kan alleen als je als ouder naar jezelf durft te kijken.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 27,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Groeiboek voor opvoeders

Je wilt je kind bewust en liefdevol begeleiden bij het opgroeien. Een solide basis creëren voor het welzijn van je kind, jezelf en je gezin. Dat kan alleen als je als ouder naar jezelf durft te kijken. Evenwichtig ouderschap start met je persoonlijke groei. Hoe beter de verbinding met jezelf, hoe beter de verbinding met je kind.

Groeiboek voor opvoeders laat zien dat het gaat om de balans én de verbindingen tussen je hart, je hoofd, je lijf, je gezin en de sociale omgeving. Hoe je die in evenwicht houdt - en dat het maatwerk is - wordt uiteengezet via de Schijf van mijn lijf en toegelicht door onder meer neuropsycholoog Erik Scherder, kinderneuropsycholoog Diana Smidts, familietherapeut Else-Marie van den Eerenbeemt en ontwikkelingspsycholoog Steven Pont. Een heldere vertaalslag van specialistische kennis naar de dagelijkse praktijk.


ISBN
9789090333380
Pagina's
280
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
NBC - Vullen of Voeden

Wonen en Lifestyle