Boekhandel Douwes Den Haag

Heen en Onweer

Def P

Heen en Onweer

Heen en Onweer

Heen en Onweer

 

Def P wil zijn huwelijksreis onvergetelijk maken. Samen met zijn vrouw Fenske maakt hij een wereldreis per trein. De reis geeft Def P de tijd en mogelijkheid om terug te blikken op zijn leven.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 20,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Heen en Onweer

Def P (Pascal Griffioen, Amsterdam, 1969) is vooral bekend als rapper van de Osdorp Posse. Hij was daarmee de grondlegger van de Nederlandstalige hiphop.

Daarnaast is Def P schrijver, taalvernieuwer, kunstenaar, grafisch vormgever, schilder en nu ook wereldreiziger.

Def P wil zijn huwelijksreis onvergetelijk maken. Samen met zijn vrouw Fenske heeft hij het plan om een avontuurlijke wereldreis per trein te maken. De reis geeft Def P de tijd en de mogelijkheid om terug te blikken op zijn leven tot dan toe en deze verhalen te combineren met de avonturen die hij meemaakt tijdens zijn wereldreis over het noordelijk halfrond.

Inmiddels is zijn grote en succesvolle avontuur van twintig hectische jaren met zijn band Osdorp Posse ten einde. De band bepaalde zijn halve leven en Def P maakte met deze groep de meest bizarre dingen mee.

In Heen en Onweer worden de avonturen van zijn wereldreis gekoppeld aan verhalen uit Def P’s jeugd en de succesperiode met de Osdorp Posse. Ook bijzondere uitstapjes naar onder meer het Cuba van Fidel Castro, een Bosnië in puin, het Spanje van de toeristen, de achterbuurten in de VS begin jaren ’90 en de sloppenwijken van Zuid-Afrika komen aan bod.

Ervaren reizigers zullen zich ongetwijfeld herkennen in enkele situaties die Def P meemaakt. Anderen zullen zich juist verbazen over de soms bijzondere ‘normale’ gang van zaken in onder meer Duitsland, Polen, Wit-Rusland, Rusland, Siberië, Mongolië, Tibet, China, Japan en Canada.

In Heen en Onweer denderen de verhalen net zo hard voorbij als de trein zelf. Met vaart en humor neemt Def P de lezer mee op een bijzondere wereldreis en ontstaat er gaandeweg een kijkje in zijn persoonlijke leven.


ISBN
9789090335506
Pagina's
272
Verschenen
NUR
508
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
BenKa Uitgeverij

Reisverhalen