Boekhandel Douwes Den Haag

Tussen agaves en citroenen

Erik Slot & Annechien Touber

Tussen agaves en citroenen

Tussen agaves en citroenen

Tussen agaves en citroenen

 

Lees over het echte Andalusië; een rondreis aangevuld met historische anekdotes en wetenswaardigheden over de streek. Afgewisseld met soms hilarische belevenissen in een huisje op het platteland.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 22,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Tussen agaves en citroenen

Hoe is het om een huis in het buitenland te hebben?

Onder de zon.

Op het platteland van Spanje.

Zonder water en elektriciteit.En je hebt er jaren vakanties doorgebracht, geklust aan het huis en je denkt op een dag: hoe het zou zijn om hier definitief te wonen? Om die vraag te kunnen beantwoorden wil je eerst de rest van Andalusië ontdekken.
En je gaat alleen op reis door Andalusië.Terugkijkend op haar belevenissen en verwonderingen rond het huis, neemt Ingrid je mee op een rondje door de streek. Een persoonlijke reis langs bezienswaardigheden, wegen en landschappen, afgewisseld met anekdotes uit de geschiedenis. Haar originele kijk op het alleen reizen en de ontmoetingen onderweg zijn zowel aanstekelijk als inspirerend. Met dit boek leer je Andalusië beter kennen.Ingrid Vermulst (1968) woont inmiddels bijna fulltime in Spanje waar ze schrijft en bezig is met haar andere passie: keramiek. Eerder schreef ze Roze bikini over haar borstkanker en solo-motorreis naar Andalusië.


ISBN
9789090363691
Pagina's
264
Verschenen
NUR
508
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Vrije Uitgevers, De

Reisverhalen