Boekhandel Douwes Den Haag

Spirit Guide

A multidimensional journey on earth

Zara Jula Dell'Aquila

Spirit Guide

Spirit Guide

A multidimensional journey on earth

Spirit Guide

 

Een spirit guide naar jouw allerdiepste essentie. Wie ben jij? In je kern, in je essentie? Waarom ben jij in dit leven en wat heb je hier te doen? ‘Spirit Guide’ neemt je mee op reis, langs de aardse challenges die behoren tot het mensenleven.


Nog te verschijnen

€ 26,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Spirit Guide

Een spirit guide naar jouw allerdiepste essentie.


Wie ben jij? In je kern, in je essentie? Waarom ben jij in dit leven en wat heb je hier te doen? ‘Spirit Guide’ neemt je mee op reis, langs de aardse challenges die behoren tot het mensenleven. Aan de hand van de verhalen van Zara die als jonge vrouw op zoek gaat naar wie ze in haar diepste zelf eigenlijk echt is. Van een eetstoornis, depressie en bijna-doodervaring bracht haar persoonlijke zoektocht haar naar de vochtige jungles van Thailand, transreizen met vertrekpunt Bali en ongekende synchroniciteiten op Ibiza. Geleid door ontmoetingen met lichtwezens die hun wijsheden over het universum en hun werelden deelden.

‘Spirit Guide’ is betoverend, authentiek en kwetsbaar. In dit meeslepende verhaal reis je met Zara mee naar een plek zo diep in jezelf, en tegelijkertijd zoveel verder en dieper dan de wereld die je nu kent. We gaan van de aardse paden af, de astrale lagen in op reis door het universum. Om uiteindelijk bij die diepe, krachtige connectie en purpose in jezelf uit te komen. Want ook al kom jij andere uitdagingen tegen in dit leven, als je dit boek in handen hebt zal het ongetwijfeld een bron van herkenning voor je vormen. Met teachings en tools die helpend zijn op jouw pad naar jezelf.

Ben je er klaar voor om de reis die dwars door het universum en haar dimensies gaat, terug naar jouw essentie, te maken?

Over de auteur:

Zara Jula dell’Aquila is healer, medium en multidimensional spiritual leader en in dit boek jouw spirit guide. Want ze gelooft erin dat jij, net als iedereen, een kosmisch bewustzijn hebt. Ze heeft inmiddels duizenden mensen on- en offline geholpen de essentie in zichzelf terug te vinden. Met haar openheid, puurheid en authenticiteit inspireert ze jou tot een leven met een verhoogd bewustzijn van wie jij in essentie bent.


Hardcover
305 pagina’s


ISBN
9789090364094
Pagina's
305
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Vrije Uitgevers, De