Boekhandel Douwes Den Haag

50+ Guts & Glory

Duurzaam Bevlogen

Jolanda Van der Steen & Cynthia Noordoven

50+ Guts & Glory

50+ Guts & Glory

Duurzaam Bevlogen

50+ Guts & Glory

 

Organisaties kampen met grote uitdagingen zoals hoge verzuimcijfers, veel verloop en krapte op de arbeidsmarkt. Ondanks deze dilemma’s worden oudere werknemers toch nog regelmatig buitenspel gezet.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 35,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving 50+ Guts & Glory

Organisaties kampen met grote uitdagingen zoals hoge verzuimcijfers, veel verloop en krapte op de arbeidsmarkt. Ondanks deze dilemma’s worden oudere werknemers toch nog regelmatig buitenspel gezet. Ze worden niet gezien als een oplossing voor deze problemen, terwijl deze leeftijdscategorie wel de snelst groeiende is van de totale beroepsbevolking. Er bestaan nog veel vooroordelen over deze groep werknemers. Het is een gemiste kans om 50+’ers op die manier te stigmatiseren.

Met dit boek willen wij vanuit JECKX werkgevers en werknemers inspireren. Hiervoor hebben wij diverse experts en werkgevers geïnterviewd over thema’s als duurzaam inzetbaarheid, werkgeluk en aging at work. Werkgevers krijgen op deze manier handvatten aangereikt hoe ze met een integrale aanpak duurzaam werkgeverschap kunnen ontwikkelen. In dit boek wordt uitgegaan van een tweerichtingsverkeer en worden ook de 50+ werknemers aangesproken om zelf meer richting te geven aan hun eigen loopbaan. Daarom hebben wij 50 persoonlijke verhalen opgenomen van 50 bevlogen 50plussers.

Dit boek biedt vele tips, tools en best practises en deelt een integrale aanpak. De visie die wordt gedeeld is gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken én ervaringen uit de praktijk en is verdeeld over drie hoofdthema’s: Duurzaam Werkgeverschap, Duurzaam Bevlogenheid en Duurzaam Succes.


ISBN
9789090368108
Pagina's
316
Verschenen
NUR
801
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Schrijverspunt

Management algemeen