Boekhandel Douwes Den Haag

Vitaliteit voor IT'ers en andere hoofddenkers

Remco Nijkamp & Carline Van Kuijk

Vitaliteit voor IT'ers en andere hoofddenkers

Vitaliteit voor IT'ers en andere hoofddenkers

Vitaliteit voor IT'ers en andere hoofddenkers

 

Dit boek gaat over vitaliteit voor IT’ers en andere hoofddenkers. Voor hen die wat meer in hun hoofd zitten en de wereld om zich heen benaderen vanuit de logica. Wij – ja, ik ben er ook van – zijn vaak erg actiegericht.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,95


Beschrijving Vitaliteit voor IT'ers en andere hoofddenkers

Dit boek gaat over vitaliteit voor IT’ers en andere hoofddenkers. Voor hen die wat meer in hun hoofd zitten en de wereld om zich heen benaderen vanuit de logica. Wij – ja, ik ben er ook van – zijn vaak erg actiegericht. We zien een probleem, denken er even over na en komen in actie om het op te lossen.
 
Voor welzijn en je goed voelen, kan dat prima zijn. Er zijn echter zoveel aspecten rondom vitaliteit, die bepalen of je je goed voelt, het is best lastig om dat allemaal in de gaten te houden. Misschien voel je je altijd wel een beetje ‘Mweh’, waardoor dit je nieuwe normaal geworden is. Waarschijnlijk kom je dan niet in actie om je energieker te maken en beter te voelen.
 
En als iedereen in je omgeving een beetje te zwaar is, dan valt jouw buikje niet uit de toon en denk je dat die zwembandjes normaal zijn. Of misschien denk je dat er niets aan te doen is.

Als jij snapt wat ik bedoel, dan is dit boek voor jou. We denken veel na, zijn waarschijnlijk best intelligent en staan wat minder stil bij hoe we ons voelen. Soms staan we er pas bij stil dat we ons niet zo goed voelen als we echt ziek zijn of als een ander ons erop wijst.
 
Dit boek kijkt naar vitaliteit met als doel jou je beter te laten voelen. Het staat vol praktische, wetenschappelijk onderbouwde tips, die je helpen vitaler te worden en je beter te voelen.
 
Wees vitaler op je werk en vitaler in je privéleven.
 
Remco Nijkamp is vitaliteitsadviseur en expert op het gebied van talenten. Na jarenlang in de IT-industrie te hebben gewerkt, helpt hij nu IT-professionals en hoofddenkers om hun potentie en vitaliteit te ontwikkelen.


ISBN
9789090372600
Pagina's
169
Verschenen
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Grab The Lead Publishing

Gezondheid en geneeskunde