Boekhandel Douwes Den Haag

De Belofte

Hoe Pop het geheim van leven en dood zoekt

Jikke de Ruiter & Malou de Ruiter

De Belofte

De Belofte

Hoe Pop het geheim van leven en dood zoekt

De Belofte

 

Laat je meevoeren door dit realistische sprookje, waarin eenvoudige maar grote wijsheden over leven en dood vertolkt worden, eerst vooral terloops en later meer expliciet. Jikke de Ruiter kruipt in de huid van Pop, een vertrouwd verhaalfiguur uit haar kindertijd.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 17,50


Beschrijving De Belofte

Laat je meevoeren door dit realistische sprookje, waarin eenvoudige maar grote wijsheden over leven en dood vertolkt worden, eerst vooral terloops en later meer expliciet. Jikke de Ruiter kruipt in de huid van Pop, een vertrouwd verhaalfiguur uit haar kindertijd. Na het plotselinge overlijden van een buurman, komt Pops vriend Tommie zijn bed niet meer uit. Pop gaat bezorgd naar de dokter, die haar doorstuurt naar de Grote Tovenaar van Dennenburg. Hij zou het Geheim van Leven en Dood kennen en mensen die er geen zin meer in hebben, uit bed krijgen. Lukt het Pop om het Geheim te ontrafelen en Tommie weer op te laten staan?

Jikke verweeft op bijzondere wijze een stuk van haar eigen achtergrond met een fantasieverhaal. In de ontknoping komt niet alleen Pop maar ook zijzelf een plechtige belofte na.

Jikke de Ruiter (1962) is neerlandica, gespreks- en presentatietrainer, publicist en ze begeleidt professionals bij hun werkgerelateerde vragen. Ze is de dochter van wijlen prof. dr. Rob Lubbers (1927) hoogleraar opvoedkunde, psychotherapeut, pedagoog en wetenschapper. Haar eigen dochter, Malou de Ruiter (1993), heeft De Belofte geïllustreerd. Malou is professioneel fotograaf en kunstenaar. Zo is dit boekje een samenwerking geworden van drie generaties.


ISBN
9789090384399
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Hermeias

Romans