Boekhandel Douwes Den Haag

How I built this

De onverwachte wegen naar succes van de inspirerendste ondernemers ter wereld

Guy Raz

How I built this

How I built this

De onverwachte wegen naar succes van de inspirerendste ondernemers ter wereld

How I built this

 

Inspirerende businessinzichten door de verhalen van ondernemers uit de populaire podcast How I Builkt This van Guy RazOp werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 22,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving How I built this

Geweldige ideeën komen vaak voort uit een simpele vonk. Twee jonge ondernemers, die onhandige, te grote bagage beu zijn, besluiten een betere koffer te bouwen (Away). Een voormalige boeddhistische monnik besluit dat de beste manier om zijn lessen over mindfulness- te verspreiden door een app is (Headspace). Een student aan een business school ontwerpt een website om online kleding op maat te kopen (Stitch Fix).Bekroond journalist en radiopresentator Guy Raz heeft meer dan 200 zeer succesvolle ondernemers geïnterviewd om verbazingwekkende waargebeurde verhalen als deze te ontdekken. In How I built this deelt hij tips voor de reis van iedere ondernemer: van het formuleren van je idee, het zoeken van investeerders en het werven van werknemers, tot de strijd met concurrenten en uiteindelijk jezelf een echt salaris betalen. Dit is een must read voor iedereen die er ooit van gedroomd heeft om een eigen bedrijf te starten of zich afvroeg hoe baanbrekende ondernemers hun dromen werkelijkheid maakten.


ISBN
9789400511613
Pagina's
320
Verschenen
NUR
801
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lev.

Management algemeen