Boekhandel Douwes Den Haag

Gek van mezelf

Alwin Ritstier

Gek van mezelf

Gek van mezelf

Gek van mezelf

 

Uniek kijkje in het hoofd van iemand die continu bang is om dood te gaan, met humor en zelfspot geschreven en met een positieve afloopOp werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 21,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Gek van mezelf

Wat als extreme angsten je tegenhouden het leven te leiden dat je eigenlijk zou willen?In Gek van mezelf kruipen we in het hoofd van Alwin Ritstier, die al meer dan 20 jaar kampt met extreme angsten. Zijn grootste angst is om dood te gaan. Bij elk pijntje of bobbeltje is hij ervan overtuigd dat hij kanker heeft of dat zijn hart het begeeft. Bij elke paniekaanval denkt hij dat hij erin zal blijven. Hoe is het om zo te leven? Hoe is het om niet meer naar buiten te durven, omdat de angst dat er iets gebeurt zo groot is dat je liever thuisblijft? Als hij bijna 30 is gaat de knop om, en begint hij aan zijn angsten te werken. Mét succes.Gek van mezelf geeft een kijkje in de denkpatronen en acties van iemand die te bang is om te leven en hoe hij leert leven.


ISBN
9789400511835
Pagina's
220
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lev.

Psychologie