Boekhandel Douwes Den Haag

Upstream

Problemen voorkomen voordat ze zich voordoen

Dan Heath

Upstream

Upstream

Problemen voorkomen voordat ze zich voordoen

Upstream

 

Agenten achtervolgen overvallers, artsen behandelen patiënten met chronische ziekten en callcentermedewerkers handelen klachten van klanten af. Maar veel misdaden, chronische ziekten en klachten van klanten zijn te voorkomen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 21,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Upstream

Agenten achtervolgen overvallers, artsen behandelen patiënten met chronische ziekten en callcentermedewerkers handelen klachten van klanten af. Maar veel misdaden, chronische ziekten en klachten van klanten zijn te voorkomen. Waarom blijven we zo vaak stroomafwaarts en komen we niet stroomopwaarts waar de problemen ontstaan?Dan Heath laat zien dat het mogelijk is om obstakels te overwinnen door anders te denken. Een reiswebsite voorkwam twintig miljoen telefoontjes naar de klantenservice dankzij eenvoudige aanpassingen aan het boekingssysteem. Een schooldistrict halveerde de uitval door te
voorspellen welke leerlingen zouden afhaken. Upstream levert praktische oplossingen om problemen te voorkomen in plaats van erop te reageren.


ISBN
9789400513150
Pagina's
352
Verschenen
NUR
801
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lev.

Management algemeen